top of page
Ara

The Game Circle Faaliyetlerine Başladı!


The Game Circle (GC), ülkemizdeki dijital oyun ekosistemine yeni bir soluk getirmek, oyun sektörüne girmek isteyen veya halen oyun sektöründe olup henüz beklenen ticari başarıyı elde edemeyen birey veya takımlara; eğitim ve mentorluk hizmetleri sağlarken, takımları sektörün önde gelen yayıncı ve yatırımcılarıyla buluşturmak amacıyla 2021 yılında Ankara'da faaliyetlerine başlamıştır.

GC, sadece dijital oyun sektörüne odaklanarak hem kuluçka hem de hızlandırıcı işlevleriyle dünya çapında başarılı oyun takımları ve stüdyoları yetiştirmeyi amaçlıyor. Türkiye’nin dijital oyun alanındaki önde gelen akademisyenleri ve oyun geliştiricileri tarafından kurulan GC, bünyesine katacağı takımların geliştirdikleri oyunların dünya genelinde en fazla indirilen oyunlar arasına girmesini hedeflemektedir.


Kuluçka ve hızlandırıcı programlara yapılan başvurulardan seçilen kişilere alanında uzman akademisyenler ve profesyoneller tarafından oyun geliştirme, görsel tasarım, yayıncılık, ürün yönetimi, dijital pazarlama, veri bilimi, iş geliştirme ve daha birçok alanda eğitimler verilir, takımlar oluşturulur ve bu eğitimler sonrası yapılan Game Jamde seçilen takımlar, The Game Circle bünyesine katılmaya hak kazanır. GC bünyesine katılan takımların oyunları iş ortakları olan yayıncılar tarafından yayınlanır. Bu programlara seçilenlere; ofis, maddi destek, eğitim, mentorluk ve koçluk olanakları sağlanmaktadır.

Game Circle ile ilgili daha detaylı bilgi edinmek için Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram sayfalarına veya websitesine göz atabilirsiniz.


bottom of page