top of page
Ara

Oyun Girişimcisi Yetiştirme Projesi Sona Erdi, Başarı Hikayeleri Devam Ediyor.

Güncelleme tarihi: 22 Eki 2021


T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) (Yürütücü Kurum) tarafından yürütülen, Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED), T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Ankara Kalkınma Ajansı’nın (AKA) ortaklığında gerçekleştirilen T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı GPDP/2020/1/59077 no’lu “Oyun Girişimcisi yetiştirme Projesi ” ni başarılı bir şekilde 2021 Temmuz ayında tamamlamış bulunmaktayız.


Bu proje kapsamında, Oyun Girişimciliği, Oyun Geliştirme ve Liderlik eğitimlerine katılarak mezun olan değerli öğrencimiz AHMET ANTER YAĞIZ, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından düzenlenen OYUN GELİŞTİRME YARIŞMASI’nda 3. Oldu.


Birçok yaratıcı etkinliğin yer aldığı yüz yüze ve çevrim içi olarak iki ayrı uygulama ile başarılı bir şekilde gerçekleştirilen Oyun Girişimcisi Yetiştirme Projesi eğitim faaliyetlerinden 4 ay boyunca toplamda 80 öğrenci yararlanmıştı. Proje eğitimlerine katılan birçok genç oyun girişimcisi adayı, oyun sektöründe üretme ve kendi şirketleri kurma ve geliştirme yolunda başarılı bir şekilde yol kat etmiş ve ilerliyor….

bottom of page