top of page
Ara

Ankara Game Talks Devam Ediyor

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ile ODTÜ TEKNOKENT ATOM ev sahipliğinde düzenlenen Ankara Game Talks, oyun sektöründe yer alan veya yer almak isteyenleri, sektörde tecrübeli ve uzman konuşmacılarla bir araya getirerek katılımcıları bilgilendirmeyi ve onları iş hayatına hazırlamayı amaçlıyor.

Gelenekselleşen oyun sektörü etkinliklerinden biri haline gelen etkinlik, yazılımcılara, iş geliştiricilere ve tasarımcılara yönelik geniş bir içeriğe sahip. Her etkinlikte farklı bir oyun şirketinin geliştirme süreci konu edilerek tasarımdan takım yönetimine kadar pek çok farklı konuda konuşmalar gerçekleştiriliyor.

Bu ay Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ile ODTÜ TEKNOKENT ATOM ev sahipliğinde düzenlenen Ankara Game Talks, 11 Ekim tarihinde Goethe Enstitüsü Ankara iş birliğiyle ziyaretçilerini çağırıyor.

Etkinlikte, Ankara ve Almanya’dan gelen oyun geliştiricileri 2 ülkedeki oyun sektörünün gelişimi ve güncel durumu hakkında konuşmak üzere toplanacak.

Ayrıca, Almanya’nın ödüllü macera oyunu Trüberbrook’un baş tasarımcısı Hans Böhme 11 Ekim Game Talks ana konuşmacısı olarak deneyimlerini katılımcılara aktaracak.

bottom of page