top of page
Ara

Oyun Girişimcisi Yetiştirme Projesi 4. Grup Eğitimleri ile Tamamlandı

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri (2020-1) kapsamında desteklenen “Oyun Girişimcisi Yetiştirme Projesi” TOSYÖV tarafından yürütülmektedir. TOGED ve Ankara Kalkınma Ajansı tarafından ortak olarak yürütülen projenin dördüncü grup eğitimleri tamamlandı.



Proje, üniversite mezunu veya öğrencilerinden oluşan gençlerin oyun girişimcisi yetiştirilmesi için Liderlik ve girişimcilik eğitimleri verilerek dış ticaret ve finans konularında bilgilendirilmeleri ve akabinde oyun girişimcisi olmalarını amaçlayan bir projedir.


Projede her biri 20 kişiden oluşan 4 grup yer aldı ve toplamda eğitimler; 280 saat Liderlik, 280 saat Girişimcilik ve 280 saat Oyun Geliştirme Eğitimi olarak gerçekleşti. Katılımcılarımıza teşekkür ederiz.


PROJE HAKKINDA :


Üniversite mezunu veya öğrencilerinden oluşan gençlerin oyun girişimcisi yetiştirilmesi için Oyun Girişimcisi Yetiştirmek üzere eğitim programları düzenlenecektir. Projemiz TOSYÖV, (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı) TOGED (Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği) ve Ankara Kalkınma Ajansı işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek olup projemiz Gençlik ve Spor Bakanlığı GPDP-2021-1 Gençlik Programları çerçevesinde kabul edilmiş 6 ay süreli bir projedir.




PROJENİN GENEL AMACI :


Gençlerin oyun girişimcisi olabilmeleri ve kendi işlerini kurabilmelerini, kendi işlerini kurma konusunda devlet desteklerden yararlanmalarını, oyun girişimcisi bireylerin girişimci yönlerinin açığa çıkarılmasını ve yeni teknolojilerle bütünleşik yaratıcılıklarının güçlendirilmesini sağlamaktır.




bottom of page