top of page
Ara

KRİSTAL PİKSEL VİDEO OYUNU ÖDÜLLERİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Güncelleme tarihi: 10 Mar 2021

Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri, Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ Teknokent ATOM (Animasyon Teknolojileri ve Oyun Geliştirme Merkezi) işbirliğiyle, özgün fikri olan oyunların belirlenmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla 2012 yılından bu yana düzenlenmektedir. 2020 yılı etkinliği COVID-19 nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.


Başvurular, oyun dünyasının, medyanın ve eğitimin önde gelen isimlerinden oluşan seçkin bir jüri tarafından değerlendirilecektir. Oyunlar, mobil, PC, hiper oyun, konsol, VR oyunu, en iyi müzik ve en iyi görsel tasarım gibi 15 kategoride yarışacaktır.




Kristal Piksel'e başvuracak geliştiricilerin, uygulamalarında belirtilen oyunla ilgili fikri mülkiyet haklarına sahip olması gerekir. Ayrıca oyunları 31.10.2018 ile 20.10.2020 tarihleri arasında ilgili platformlarda yayınlanmış olmalıdır.


Kristal Piksel Video Oyunu Ödül Töreni 22.11.2020 tarihinde gerçekleşecektir.


Detaylı bilgi almak için www.kristalpiksel.org adresini ziyaret edebilirsiniz. Geliştiriciler buradaki başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılabilirler.



bottom of page