top of page
Ara

Gamescom 2016 Partner Ülkesi Türkiye, Almanya’da Görücüye Çıkıyor

14 Temmuz’da Berlin’de düzenlenecek Gamescom 2016 basın toplantısı, BIU, Koelnmesse, TOGED ve ODTÜ Teknokent katılımıyla gerçekleşecek.

Ülkemizin dünyanın en büyük interaktif eğlence fuarı Gamescom 2016’da ilk kez partner ülke olarak yer almasına öncülük eden Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ve ODTÜ TEKNOKENT, Almanya’da gerçekleştirilecek basın toplantısında kürsüye çıkmaya hazırlanıyor. 14 Temmuz’da Berlin’de düzenlenecek toplantıya Türkiye dışında organizatör şirket Koelnmesse GmbH ve sektör destekçisi Alman İnteraktif Eğlence Yazılımları Ticaret Birliği BIU da katılıyor olacak.

Oyunların farklı insan ve kültürleri bir araya getiren kültürel bir araç olduğunun altının çizileceği toplantıda Türkiye’nin bu yıl partner ülke olmasının son derece anlamlı olduğu belirtiliyor. Dünyanın en önemli oyun fuarlarından birine partner ülke olarak katılacak olan ülkemiz, fuarın en büyük stantlarından birine de ev sahipliği yapıyor olacak ve stant kapsamında Türkiye’nin önde gelen oyun geliştiricilerinin yanı sıra birçok bağımsız oyun geliştirici de devlet desteğiyle yer alma fırsatı elde edecek.

bottom of page