top of page
Ara

Games Industry Law Summit 2015′ e Siz de Katılmak İster Misiniz?

Katılımcıların birbirleriyle fikir alışverişinde bulunarak ve kendi aralarındaki bağlantıları geliştirip sağlamlaştırarak oyun endüstrisindeki vizyonlarını genişletmelerini esas alan bir ortam hazırlamanın en birinci amaçları arasında yer aldığını belirten Games Industry Law Summit organizatörleri, etkinliği 24 Nisan 2015′ te görkemli ve tarihi bir meydan olan Vilnius Kempinski Katedral Meydanı’ nda gerçekleştirecekler. Etkinlik, uluslararası oyun endüstrisinde yer alan hukuk ve iş geliştirme profesyonelleri tarafından gerçekleştirilecek ve tüm güne yayılmış panellerden oluşturulacak.

Oyun endüstrisine farklı bir soluk getireceğine inanılan bu organizasyonda sizler de DOGED aracılığı ile yer alabilir ve sadece DOGED’ e özel indirimlerden faydalanabilirsiniz. 5 kişiden az çalışana sahip stüdyolar için 99 € ve 5 kişiden fazla çalışana sahip stüdyolar için de 199 € olarak belirlenen özel katılım ücretlerinden yararlanmak için, başvurularınızı basvuru@doged.org adresine göndereceğiniz e- postalar ile gerçekleştirebilirsiniz.

Games Industry Law Summit 2015 ile ilgili detaylı bilgi için: http://gameslawsummit.org/ adresini ziyaret edebilir veya etkinliğin Facebook sayfasını, https://www.facebook.com/GamesIndustryLawSummit gözden geçirebilirsiniz.

bottom of page