top of page
Ara

Oyun Tasarım Atölyesi 26-27 Mayıs'ta Gerçekleşiyor

Güncelleme tarihi: 21 May 2021


OYUN TASARIM ATÖLYESİ BAŞVURU FORMUNA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ: https://forms.gle/9jxwjtfRN89HCK8ZA


Ankara Kalkınma Ajansı bünyesinde; ODTÜ TEKNOKENT Yönetim A.Ş (ODTÜ Teknokent) yürütücülüğü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) ortaklığı ile gerçekleşmekte olan Yaratıcı Endüstriler Tasarım ve Eğitim Merkezi Kurulması ve Ankara’da Dijital Oyun Sektörü Kapasitesinin Geliştirilmesi projesi kapsamında bir oyun tasarım atölyesi gerçekleşecektir.



Oyun Tasarım Atölyesinin ilk günü: Uygulamalı Atölye Çalışması olarak gerçekleşecek ve Gelişmiş Oyun Prototipleme Teknikleri başlığı üzerinden ilerleyecek. Panteon'dan Doğacan Tuğrul ve DIGIT Game Studios'tan Oğuz Konya mentor konuşmacı olarak yer alacaklar.









Oyun Tasarım Atölyesi'nin ikinci günü: Uygulamalı Atölye Çalışması olarak gerçekleşecek ve Yayıncılık ve Yatırımcı İlişkileri başlığı üzerinden ilerleyecek. Ludus Venture Studio'dan İsmet Gökşen, Alictus'tan Emre Taş ve Tenjin'den Ganbayar Bayaraa mentor konuşmacı olarak yer alacaklar.









Genel Bilgiler ve SSS


Atölyeler Nerede gerçekleşecek?

Programın tümünü TOGED Discord kanalından takip edebilirsiniz. https://discord.gg/UF7baHcU


Nasıl Kayıt olabilirim?


Kayıt Bilgilerine Kimler Ulaşabilecek?

Kayıt sırasında paylaştığınız bilgiler sadece atölyenin organize edilebilmesi amacıyla toplanmaktadır, TOGED ve ODTÜ Teknokent dışında kimsenin bu bilgilere erişimi olmayacaktır.


Herhangi bir ücret söz konusu olacak mı?

Tüm çalışmalar ücretsizdir.


Seminer Programı Nasıl izlenebilecek?

Yayınları eş zamanlı olarak Discord Stage, TOGED Youtube ve Facebook kanalı üzerinden izleyebilirsiniz. Seminerler sırasında sorular sadece Discord üzerinden alınacaktır. TOGED YouTube TOGED Facebook

Kimler Katılabilir?

Her iki atölyemize de oyun sektöründeki tüm grup ve kişiler katılabilir. Şirketleşme, ürün çıkarma gibi şartlar aranmamaktadır. Kayıt linki: https://forms.gle/G7YLdrjYmJGjNHsU8


Uygulamalar İçin Nasıl Yeterlilikler Gerekiyor?

Atölyelerin uygulama kısımlarında belli yeterlilikler gerekebilir, bunları atölye bilgilerinde görebilirsiniz. Eğer katılımcılar grup veya birey olarak bu yeterlilikleri karşılayamıyorlarsa, moderatörlerimiz uygun kişilerle eşleşip grup kurmaları konusunda yardımcı olacaktır.


Atöyle’yi Kim Organize Ediyor?

Bu çalışma Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği (TOGED) tarafından, ODTÜ Teknokent Yönetim A.Ş (ODTÜ Teknokent), Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Ankara Kalkınma Ajansı işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.


bottom of page