top of page
Ara

Gram Games, Türk Oyun Geliştiricilerini Desteklemeye Hazırlanıyor!

Bugüne kadar iOS ve Android platformalar için çeşitli tarzlarda, başarılı mobil oyunlar üreten, son geliştirdiği oyunu 1010! ile 8 milyondan fazla oyuncuya ulaşan Gram Games, çok yakında yayınlayacağı 2Tons İvmelendirme Programı ile oyun geliştiricilerine destek olmaya hazırlanıyor.

Yol haritası niteliğindeki destek programının hedef kitlesi bağımsız Türk oyun geliştiricileri olacak. Yayınlanmış oyunu olanlar dahil sürecin herhangi bir noktasında oyunu olan tüm geliştiriciler programa başvurabilecek. Değerlendirme aşamasından sonra programın faydalarından yararlanmaya başlanacak.

Gram Games 2Tons destek programına dahil olan yeni oyun geliştiricilerine; spesifik yardımdan şirketleşme sürecinin nasıl olduğuna, mobil pazarda başarı sağlamak için ipuçlarından ücretsiz reklam desteğine, teknik yardımdan yatırıcımcılar ile nasıl görüşülmesi gerektiğine dair oldukça çeşitli alanlarda yardım sağlayacak.

Katılımcılardan herhangi bir karşılık beklemeden gerçekleştirilecek program olması 2Tons’ u benzer programlardan ayıran en önemli özelliği. Benzer programlar katılım ücreti, sözleşme, yardım karşılığı hisse gibi beklentiler içerisine girerken Gram Games bu destek sürecinin tamamını herhangi bir sözleşme ve karşılık beklemeksizin gerçekleştirecek.

Gram Games’ in ivmelendirme programı için detaylı tüm bilgilere yer vereceği ve kısa bir süre içerisinde yayınlanacağı 2Tons internet sitesinde başvurular çok yakında başlayacak.

Gram Games Hakkında Gram Games, yüksek kaliteli mobil oyunlar üretmek amacıyla 2013 yılında, İstanbul’ da kurulmuş butik bir oyun şirketidir. Küçük, tutkulu ve mobil oyun odağındaki girişim ekibiyle portföyüne midcore savaş oyunu Railroad Gangs, puzzle oyunu 1010! ve kart oyunu Gran Tower gibi oyunları ekleyen Gram Games, casual ve midcore oyun alanında hızlı ve kaliteli ürün üretimiyle dikkat çekiyor. İletişim için: 2tons@gram.gs

bottom of page