top of page
Ara

Games Industry Law Summit 2016′ya TOGED Ayrıcalığıyla Katılın

Katılımcıların oyun endüstrisindeki vizyonlarını genişletmelerini amaçlayarak hayata geçirilen Games Industry Law Summit etkinliğinin 2.si, 28-29 Nisan 2016′ da görkemli ve tarihi bir meydan olan Vilnius Kempinski Katedral Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Etkinlik, uluslararası oyun endüstrisinde yer alan hukuk ve iş geliştirme profesyonelleri tarafından gerçekleştirilecek ve 2 tam güne yayılmış panellerden oluşacaktır.

Oyun endüstrisine farklı bir soluk getiren bu organizasyonda TOGED aracılığı ile yer alabilir ve sadece TOGED’e özel indirimlerden faydalanabilirsiniz.

10 kişiden az çalışana sahip stüdyolar için 99 € ve panel katılımları için 199 € olan avantajlı kayıt ücretlerinin yanı sıra , TOGED’e özel erken kayıt için 299 € yerine 249 € ve erken kayıt tarihlerini kaçıranlar için 399 € yerine 349 € olan katılım ücretlerinden yararlanmak için, başvurularınızı info@toged.org adresine göndereceğiniz e- postalar ile gerçekleştirebilirsiniz.

Games Industry Law Summit 2016 ile ilgili detaylı bilgi için: http://gameslawsummit.org/ adresini ziyaret edebilir veya etkinliğin Facebook sayfasını,https://www.facebook.com/GamesIndustryLawSummit gözden geçirebilirsiniz.

bottom of page