top of page
Ara

DOGED’ in En Yeni Üyesi: Hologram Bilişim

Kurumsal ve oyun alanlarında çoklu platformlarda odaklanarak çalışan çok yönlü bir yazılım geliştirme evi olan Hologram Bilişim, Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği ailesinin en yeni üyesi olarak artık aramızda!

2008 yılında kurulan Hologram Bilişim, kurumsal ve oyun alanlarında çoklu platformlarda odaklanarak çalışan çok yönlü bir yazılım geliştirme evidir. Şirketin 3D oyunlardan, seyahat uygulamalarına kadar uzanan, geniş bir yelpazeden oluşan ürün ve hizmetleri bulunmaktadır. Şirket, CIP LOUNGE 360 VIDEO, Turkish Airlines Golf ve Samsung Kids Game gibi ürünleri, Türk oyun endüstrisine kazandırmıştır. Akıllı cihazlar daha yaygın hale geldikçe, yenilikçi formlarda müşterilerine işlevsellik ve verimlilik sağlamak için yazılımlarını adapte etmeyi hedefleyen şirket, bu nedenle mobile, akıllı TV ve mikro konsol alanlarına yoğunlaşmıştır.

Sektörün önde gelen paydaşlarını ailesine kazandırmaya devam eden Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği olarak Hologram Bilişim’ e aramıza hoş geldin demekten mutluluk duyuyoruz!

Hologram Bilişim hakkında ayrıntılı bilgi için hologramsoft.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

bottom of page