top of page
Ara

DOGED Geliştirici Blogu Yayında!

Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği Geliştirici Blogu gelistirici.doged.org/blog adresinde an itibariyle yayında! DOGED Geliştirici blogunda, Türkiye’ nin önde gelmiş oyun geliştirici şirketlerinin yöneticilerinin dijital oyun sektörüyle alakalı olarak; oyun geliştirme, destekler, pazarlama, yatırım ve daha birçok konu başlığı altında değerlendirilebilecek olan makalelerine ulaşmak mümkün.

Şu an için yayında olan makalele başlıklarımız şu şekilde:

Sizler de oyun sektörüne ait deneyim, bilgi ve düşüncelerinizi bu blog aracılığı ile Türkiye’ deki tüm oyun geliştiricilerle paylaşabilirsiniz. Blogda yazınızın yayımlanması için yapmanız gereken sadece portaldaki geliştirici profilinizi oluşturmak. Geliştirici profilinizi oluşturduktan sonra gelistirici.doged.org/sen-de-yaz/ adresinden yazılarınızı tüm oyun geliştiricilerle artık paylaşabilir durumda olacaksınız.

Bununla birlikte, yurtdışında Türkiye’ deki dijital oyun geliştiricilerin temsiliyetini kolaylaştırabilmek  ve başarı hikayelerimizi uluslararası alanda paylaşabilmek için  DOGED web sayfasının İngilizce versiyonuna da erişim artık mümkün!  Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği web sayfasını İngilizce takip etmek için doged.org/en adresini ziyaret edebilirsiniz.

bottom of page