top of page
Ara

Aramıza Hoş Geldin Crytek!

Almanya’ daki merkeziyle birlikte dünyanın 8 ayrı noktasında stüdyoları bulunan bağımsız video oyun geliştirici ve teknoloji sağlayıcı bir şirket olarak tanınan Crytek Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği ailesinin yeni üyesi olarak artık aramızda!

1999 senesinde kurulmuş olan Crytek birçok ödüle layık görülen pek çok oyunu ortaya çıkarmış ve tüm oyunlarını oyun geliştirmeye yönelik tüm ihtiyaçlara cevap veren yazılımı, ileri teknoloji ürünü CRYENGINE ile geliştirmiştir. Şirket, kurulduğu günden bu yana devam etmekte olan çalışmalarına geçtiğimiz Temmuz ayında, Türk oyun geliştiricileri de yakından ilgilendirecek bir gelişme ile yenisini eklemiş, Crytek ve Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile “CRYENGINE Academy” adı verilen bir eğitim programını başlatmak adına ilk adımı atmıştır. Ülkemizdeki oyun geliştirmeyle ilgili yaratıcı beyinleri bir araya getirmeyi amaçlayan bu programın, küresel çapta oyun bilgi birikiminin merkezlerinden birisi haline gelmesi de hedefler arasında yer almaktadır.

Sektörün önde gelen paydaşlarını ailesine kazandırmaya devam eden Dijital Oyun Geliştiricileri Derneği olarak Crytek’ e aramıza hoş geldin demekten mutluluk duyuyoruz!

Crytek hakkında ayrıntılı bilgi için www.crytek.com ve www.cryengine.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

bottom of page